hits

Rispapirruller fylt med frukt og dyppet i sjokolade



Håper dere alle hadde en fin Valentinsdagen i går! <3

De fleste av dere har sikkert smakt vårruller i en eller annen form, men visste dere at denne typen mat også kan bli omgjort til dessert? Oppskriften her viser dere hvordan dere kan lage glutenfrie rispapirruller fylt med deilig frukt og dyppet i sjokolade. En perfekt dessert som de fleste nok vil like! En annen fin ting med denne desserten er at den kan tilpasses ved å bytte ut og lage nye kombinasjoner av fyllet. Denne gangen gikk jeg for jordbær, mango og epler som viste seg å være en perfekt kombinasjon. Rispapiret kan kjøpes hos de fleste leverandører av asiatiske matvarer, samt i et par norske butikker.





Start med å kutte opp frukten i ganske små biter. Dette er for at de skal få plass inne i rullen. For å myke opp rispapiret skal det ligge i vann i et par minutter. Ikke la det ligge for lenge da papiret blir klissete og vanskelig å arbeide med. Ta forsiktig rispapiret opp av vannet og legg det på et tørt underlag. Forsøk og «glatte ut» overflaten slik at den blir fin og jevn. Fyll så opp med frukt som vist på bildet. Brett inn kantene og rull sammen rullen.  







Som dipp til disse kan man både ha smeltet sjokolade og karamellsaus. Håper oppskriften faller i smak!!

  • Ser ikke disse gode ut?
     
  • Noen som fikk lyst til å prøve/smake?



 

Short translation:How to make fresh fruit spring rolls at home! So gooood!

#frukt #dessert #rispapir #rispapirrull #sunn #fargerik #sjokolade #spisepinner #asiatisk #karamell #eple #jordbær #mango #diy #nam #elsk #hjemmelaget #sunndessert #matlagning #mat

13 kommentarer

Victoria Larsen

15.02.2017 kl.13:09

Ser helt nydelig ut!

Kaja

17.02.2017 kl.09:45

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Iselin Renée

15.02.2017 kl.13:40

Det så kjempe godt ut ja :)

Kaja

17.02.2017 kl.09:45

Iselin Renée: Det er det ;) Ikke den verste desserten man kan spise heller med tanke på sukkerinnhold, fett osv.

elisebr

15.02.2017 kl.15:44

Så godt det så ut! :)

Kaja

17.02.2017 kl.09:44

elisebr: Tusen takk! Håper du får en fin dag :)

Charlene

15.02.2017 kl.23:18

det så kjempegodt ut!!! :D

Kaja

17.02.2017 kl.09:43

Charlene: Det er det! Kan definitivt anbefale disse :)

elisebr

17.02.2017 kl.09:52

tusen takk :) Ønsker deg å en fin dag :)

Vaarin

20.02.2017 kl.12:33

Det så sånn passe digg ut!

Kaja

21.02.2017 kl.22:29

Vaarin: Det er ganske godt ja ;)

Hanne Andersen

09.04.2018 kl.22:54

Fantastisk ide. Jeg har kun forsøgt med fyld af kylling eller rejer og diverse grønt. Super ide, det må afprøves.

Kaja

11.04.2018 kl.16:47

Hanne Andersen: Disse er veldig gode! Håper du får laget de.

Skriv en ny kommentar

Kaja


Velkommen!

Hei! Jeg heter Kaja og er kunststudent og vintageelsker.
Oslo-jente bosatt på det glade Sørlandet. Eksperimenterer med stiler, innredning og samler på gamle ting. Lever livet kun i kjoler og med røde lepper.

Håper du koser deg her. Hvis du lurer på noe må du ikke nøle med å spørre. Du kan nå meg på k-k@live.no

Siste innlegg

Arkiv