hits

Bli med inn i garderoben min + spørsmål!

Hei kjære lesere! For dere som ikke fikk med dere mitt siste innlegg har jeg brukt et par dager på å reorganisere og gå igjennom garderoben min. Ble du nysgjerrig kan du følge denne linken her til forrige post. I dette innlegget har jeg forsøkt å fange hele garderobeløsningen i sin helhet, slik at dere kan se hvordan det endelige resultatet ble. For å gjøre det hele litt morsommere har jeg også samlet en del spørsmål knyttet til klær/ garderobe som jeg skal svare på underveis. God lesning!

1. Hva er det eldste plagget i garderoben din?

Dette er jo et litt komisk spørsmål siden de fleste plaggene jeg eier er «gamle». Den eldste kjolen i min lille samling er nok en oransje strikkekjole fra 40-tallet. Dette plagget kjøpte jeg gjennom en selger på Etsy for et par år siden. Kjolen kan dere se her!

2. Hva er det nyeste plagget du har kjøpt?

Dette må være plaggene jeg kjøpte på turen vår til Gøteborg. Se eget innlegg!
 

3. Hva er det billigste plagget/tilbehøret (som du bruker mye)?

Dette var et veldig morsomt spørsmål synes jeg. Mange jeg møter uttrykker at de er svært nysgjerrige på hvor mye penger jeg bruker på klær og tilbehør. Som oftest blir de overrasket over hvor lite jeg faktisk bruker. Jeg prøver generelt å være ganske sparsommelig i livet. Jeg er jo også student, noe som er synonymt med en nokså slank lommebok. Likevel er jeg så heldig å få og arve ting som andre mener jeg bør ha eller som de ønsker å gi meg. Det billigste jeg har er faktisk et par vintersko i sort skinn som jeg kjøpte på loppemarked for 20 kr.
 

4. Hva er det mest fargerike plagget i skapet ditt?

Jeg har et stort ønske om å innføre flere farger i min garderobe. Dette er et lite prosjekt som jeg alltid har i bakhodet når jeg titter etter nye plagg. Den mest fargerike kjolen jeg har er nok kjolen fra dette innlegget.
 

5. Hvilket plagg gleder du deg til å ta på?

Jeg ser veldig frem mot sommeren. Spesielt med tanke på temperatur og garderobemuligheter. Jeg gleder meg spesielt til å ta på min favorittkjole som jeg har på her.

6. Hva slags plagg har du mest av?

Det er kanskje ikke så overraskende at det jeg har mest av er kjoler.
 

7. Favoritt sorte og/eller hvite plagg?

Mitt favorittplagg i sort er nok en kjole kjøpt på UFF. Likte spesielt hvordan jeg stylet den i dette innlegget.Hva synes dere opp garderoben og løsningene?

Short translation: In my last post I shared my little wardrobe project with you. I had a goal to sort through and reorganise all my purses, jewellery, hats and clothes. The way I had them stored away earlier wasn't ideal at all. One example I can mention was that I had placed my purses on a high shelf that I could only reach with the help of a stepladder. I guess you can imagine the situation in the morning. After a lot of work and some clever DIY ideas: Here is my new closet!!  

#diy #gjørdetselv #organisering #garderobe #vintage #secondhand #retro #åpengarderobe #smarteløsninger #boks #stegforsteg #kasse #diy #kaffe #maling #farge #hvit #vesker #tre #furu #rustikk #clasohlson #paint #wood #tools #stain #coffee #coffestain #old #crate #box #wardrobe #openwardrobe

10 kommentarer

Victoria Larsen

20.01.2018 kl.12:20

Så kjekt! Veldig flott kjole :-)

Kaja

20.01.2018 kl.12:25

Victoria Larsen: Takk! Kjole i 100% ull fra 50-tallet ;) Håper du får en flott dag videre

Trine Eidsvold Larsen

20.01.2018 kl.12:30

Du har fått god orden, og utnytter plassen godt under skråtaket. Har du regnet på hvor mye opphengløsningene kostet?

Kaja

20.01.2018 kl.12:57

Trine Eidsvold Larsen: Takk! Blir vel omtrent 300 kr med malingen og det hele. Flere av kassene på siste bildet hadde jeg fra før av.

Lise

25.01.2018 kl.21:44

For et inspirerende innlegg. Glad jeg klikket meg inn på bloggen din! :-D

Kaja

25.01.2018 kl.22:04

Lise: Tusen takk! Det var koselig å høre :) Håper du følger med videre også

Elza E.

26.01.2018 kl.23:21

så fint!

Kaja

27.01.2018 kl.11:59

Elza E.: Tusen takk!

Bitte-Louise

27.01.2018 kl.11:55

Likte innlegget veldig godt <3 Å var inspirerende innlegg du hadde ;D

Kaja

27.01.2018 kl.11:59

Bitte: Takk, det var koselig å høre! Håper du får en fin lørdag

Skriv en ny kommentar

Kaja


Velkommen!

Hei! Jeg heter Kaja og er kunststudent og vintageelsker.
Oslo-jente. Eksperimenterer med stiler, innredning og samler på gamle ting. Lever livet kun i kjoler og med røde lepper.

Håper du koser deg her. Hvis du lurer på noe må du ikke nøle med å spørre. Du kan nå meg på k-k@live.no

Siste innlegg

Arkiv