hits

Ny skatt fra Gøteborg!

Her kommer et lite innlegg hvor jeg endelig kan få dele min nye kjole med dere. Denne skjønnheten kjøpte jeg i butikken Evergreen secondhand i Gøteborg. På merkelappen står det Lenette i sirlig løkkeskrift etterfulgt av Göteborg. Jeg har forsøkt å søke litt på dette merket, men svært lite kom opp dessverre. Synes likevel det er gøy at det faktisk står Gøteborg på noe jeg kjøpte nettopp der.

Kjolen er et eget kunstverk i seg selv. Siden den er sydd sammen av masse forskjellige deler får man en flott form når man har den på. Faktisk er kjolen nesten like fantastisk på innsiden som den er på utsiden. Dette er gjerne et tegn på god kvalitet både hos eldre, men også nye plagg. Fargen er som dere kan se forskjellige toner av blått. Stoffet får en flott glans når man beveger på det. Kjolens knapper er dekket av samme type stoff som resten av kjolen. Dette er en fin liten detalj synes jeg.

Liker dere kjolen?

Short translation: My new dress from Gothenburg.

#smile #smil #perler #gøteborg #gothenburg #göteborg #gjenbruk #kjole #antrekk #retro #sverige #sweden #vintage #secondhand #antikk #krøller #vinter #vår #blomster #vintagestyle #ootd #blogger #vintageblogger #brunette #40s #50s #1940sstyle #1950sstyle #pincurls #truevintage #evergreensecondhand

8 kommentarer

Kjolen er utrolig pen! Tror ikke jeg ville kledd noe slik, men jeg må ærlig innrømme at den sitter som støpt på deg. Du er vakker!

Kaja

14.03.2018 kl.18:56

Kaffeslabb: Tusen takk for fin kommentar. Er veldig fornøyd med innkjøpet. Er faktisk ganske utfordrende til tider med vintage og størrelser. Her hadde jeg tydeligvis flaks.

Håper du får en fin kveld videre <3

spisogspar

14.03.2018 kl.21:40

For en nydelig kjole, den satt jo perfekt på deg! Kjempefin stil du har <3

Kaja

14.03.2018 kl.22:06

spisogspar: Takk! Ja, er den ikke flott! Var heldig at den passet!

Siri Alvær

14.03.2018 kl.21:41

Den var skikkelig fin! Du kledde den!

Kaja

14.03.2018 kl.22:06

SIRI ALVÆR: Tusen takk!

Mona Fjeld

15.03.2018 kl.00:15

Den var lekker. Du har en utrolig evne til å finne flotte klær.
Mona

Kaja

15.03.2018 kl.08:23

Mona Fjeld: Takk! Det er faktisk ganske vanskelig å finne de virkelige skattene!

Skriv en ny kommentar

Kaja


Velkommen!

Hei! Jeg heter Kaja og er kunststudent og vintageelsker.
Oslo-jente. Eksperimenterer med stiler, innredning og samler på gamle ting. Lever livet kun i kjoler og med røde lepper.

Håper du koser deg her. Hvis du lurer på noe må du ikke nøle med å spørre. Du kan nå meg på k-k@live.no

Siste innlegg

Arkiv