Jul og en trist nyhet

Må din juletid bli vakker og gi ro i sinnet
Må alle problemer bli små og forsvinne
Fyll din desember med glede og sang
Med klingende klokker og bjelleklang
Må dagene mot julen bli varme og fine
Jeg sende en julehilsen fra mine til dine

Dette diktet skrev jeg til årets julekort. Forsiden av kortet var en kombinasjon av bilder fra tidligere julefeiringer. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gjenta dette formatet her. Håper dere alle har hatt en strålende feiring så langt.

Jeg har dessverre fått en trist nyhet nå rett før jul. Siden som min blogg er på skal legge ned og starte ny side. Dette innebærer at de vil slette alle bloggene før april neste år. For min del vil dette si at fire år med hardt arbeid vil forsvinne. Jeg har sendt en søknad om å bli flyttet over til den nye siden, men man må vente til over nyttår for å få svar. Dette har virkelig blitt en ødeleggende faktor for min julefeiring, men jeg håper at jeg snart finne en løsning. Tenkte det var viktig å informere dere lesere om situasjonen. Blir nok ikke like mange innlegg som før i denne perioden. Inspirasjonen er ikke akkurat på topp som dere sikkert forstår.

Short translation: Merry Christmas!

#godjul #jul #juletid #rødt #lykter #nisser #juletre #julekuler #snø #feiring #ferie #advent #dikt #stjerne #julekuler #sløyfer #bordkort #krøller #pincurls #vintage #retro

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg