Lady in red


Siden det har vært så varmt her nede på Sørlandet de siste dagene har jeg endelig fått muligheten til å lufte noen av mine mer sommerlige vintage-kjoler. Helt siden jeg startet med vintage har vintersesongen vært en stor utfordring rent stilmessig. Det er for meg mye enklere å få til en fin og gjennomført look når temperaturen begynner å stige. Kjolen jeg har på meg på disse bildene er fra en liten og intim vintagebutikk i Stockholm. Det var faktisk innehaveren av denne butikken som valgte ut kjolen til meg og den satt som et skudd. Plagget er nok fra 80-tallet, men selve silhuetten skriker 40/50-talls pinup. Dette prøvde jeg også å få frem i denne bildeserien.
Her fikk jeg meg en liten venn!
Alle bildene er tatt på Odderøya som ligger i Kristiansandsfjorden. Den er forbundet til fastlandet med flere broer. Størstedelen av øya er i dag friområder som hyppig blir brukt av byens befolkning. Øya har også mange små bukter hvor man kan nærmest sitte uforstyrret og se utover havet. Som en relativt ny blogger er det veldig deilig å kunne ta bilder og posere uten alt for mange tilskuere til stedet. Synes fremdeles at det er litt pinlig, men jeg kommer vel over det.
Hvordan er været der dere bor?

Short translation: The sudden and massive heatwave we've had down here in Southern Norway has given me a great chance to air out my vintage dresses. Most of my vintage wardrobe consists of summer dresses, so the winter has always been a challenge. It's much easier to get a vintage look during the summer, and since I'm so lucky to live right by the coastline, I was able to take a quick little trip out for a photoshoot with an ocean view!

#sommer #kristiansand #retro #vintage #rød #hvit #vintagestyle #pinup #red #sea #brunette #style #sunshine #summer #ootd #view #truevintageootd #portrait #curls #makeup #look

7 kommentarer

Henriette Celin

08.06.2016 kl.12:47

For en nydelig location! og en veldig søt kjole. Den kledde du godt ^^

Likte spesielt godt bilde 2, 4, og og 9 (:

Kaja

08.06.2016 kl.12:56

Henriette Celin: Tusen takk! Ja, det er virkelig vakkert der ute! Håper du får en fin dag videre <3

Henriette Celin

08.06.2016 kl.13:02

SV: Takk, det håper jeg du også får <3

http://hevhodet.blogg.no/

08.06.2016 kl.15:21

Så utrolig flott du er, og nydelige bilder :) Ha en flott sommerdag ;)

Kaja

08.06.2016 kl.15:29

http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk for koselig kommentar :)

Ole

08.06.2016 kl.16:38

Flotte bilder Kaja.

Kaja

10.06.2016 kl.12:55

Ole: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Kaja


Velkommen!

Hei! Jeg heter Kaja og er kunststudent og vintageelsker.
Oslo-jente bosatt på det glade Sørlandet. Eksperimenterer med stiler, innredning og samler på gamle ting. Lever livet kun i kjoler og med røde lepper.

Håper du koser deg her. Hvis du lurer på noe må du ikke nøle med å spørre. Du kan nå meg på k-k@live.no

Siste innlegg

Arkiv

hits