Dagen før dagen er en av mine favorittdager i desember. Det er først denne dagen jeg klarer å senke skuldrene og virkelig nyte juleferien. Man slipper stresset med å kjøpe inn gaver, man slipper å bekymre seg for å brenne ribben osv.  I vår familie har vi noen tradisjoner som vi forsøker å holde på. Noe som er en slags forberedelse til lille julaften er juletrehogsten. Denne har jeg valgt å skrive om i et annet innlegg som dere kan lese her: http://kajakulbraaten.blogg.no/1450824517_juletrehogst_p_hytta.html


Hos oss pleier vi først å pynte treet på lille julaften. Dette gjør vi gjerne på kvelden etter vi har spist middag.


På vårt tre har vi alltid en god blanding både av farger og gjenstander. Mye av det mine foreldre har av juletrepynt er arvet, så mye stammer fra forskjellige tiår. På bildet ovenfor har jeg et lite utvalg av kuler. I moteblader og på tv ser vi stadig mer av fargekoordinerte juletrær, hvor alt gjerne går i gull – og sølvtoner.  Dette kan selvsagt være svært vakkert, men for meg er det ekstra morsomt å være omgitt av historiene som følger med hver julegjenstand.


Treet måtte kuttes litt for å få plass under taket selv om det er nesten 4 meter å gå på. Var litt ekkelt å stå øverst på stigen, men pynten må jo på!


En av mine favorittkuler.

Her ser dere det endelige resultatet inkludert pakker. Akkurat sånn det skal være! Nissen nede vet foten passer på at ingen snoker på gavene før det er tid for å åpne de. Har dere noen faste tradisjoner på lille julaften?

Translation: How we decorate our Christmas tree! It’s been a family tradition to decorate our tree on the evening before Christmas for as long as I can remember. Most of the decoration we use have been passed down from my grandparents and their friends, so they are all from different decades. I think this gives the tree a unique and traditional charm. How did you decorate your tree?

 

#jul #juletre #juleaften #tradisjon #vintage #gaver #rødt #krøller #rødelepper #nisse #christmastree #christmas #december #green #christmastime #heart #exciting #happy #holidays #vintagestyle #decoration #retro #gifts #tinsel #love #christmastreeornaments #star #flags #norway


Hva man skal ha på seg på julaften er alltid et vanskelig valg, men jeg har et par “klassikere” som går igjen og som jeg føler meg vell i. Det er noe av det viktigste, men samtidig det folk ofte enten glemmer eller ser bort i fra når de velger antrekk til jul. Kjolen jeg har på meg er faktisk kjøpt på et loppemarked holdt på min gamle barneskole for mange år siden. Den gang var den nok litt stor, men jeg har i løpet av tiden vokst inn i den. På loppemarkedet hadde jeg med meg min mormor som er en racer på slike aktiviteter og sammen fikk vi prutet prisen ned, mener å huske at jeg fikk den for noe sånt som 100 kr. Hvis jeg skal tippe på alderen så vil jeg nok si at den er fra 80-tallet.

Skjørtet er allerede litt fyldig, men jeg valgte å ha på et sort underskjørt som dere kan se et glimt av på bilde under. Strømpene jeg har på meg er kjøpt på Lindex. Jeg bruker nesten alltid strømpebukser med søm, fordi denne lille detaljen gjør de mer riktig opp i mot de periodene jeg liker å gjenskape. Disse hadde en ekstra fin detalj med sløyfene.


Skoene har jeg kjøpt nye for en stund siden. De er svært behagelige å gå i, uten for høy hæl. Det kommer ikke frem av dette bilde, men på forsiden har de såkalte t- stropper. Denne typen sko skal visst ha vært svært populære på 1920-tallet. Jeg har disse på i et annet innlegg som dere kan lese her: http://kajakulbraaten.blogg.no/1445725834_copycat_mote.html

Hva slags antrekk hadde dere på selveste julaften?

 

Translation: Christmas outfit of the day!

#jul #juletre #juleaften #antrekk #tradisjon #vintage #gaver #rødt #krøller #rødelepper #nisse #sløyfe #christmastree #christmas #december #green #christmastime #exciting #happy #holidays #80sdress #vintagestyle #tstrapshoes #pageboy #gifts #decoration #fleamarketfindings #besamecosmetics

Et tilbakeblikk

Selv om påstanden i overskriften kan tolkes litt negativt, er jeg ikke i tvil om at de fleste nordboere kan kjenne seg igjen. Etter å ha fryst og hutret flere måneder i strekk ser mange frem til de varme sommerdagene. Bildeserien nedenfor er nettopp fra en slik dag og er et lite tilbakeblikk til sommeren. Iført en da nyinnkjøpt (vintage) rutete kjole og bestemors gamle solbriller gikk turen til den botaniske hagen på Gimle gård. Parkområdet kan minne om et hageanlegg etter engelsk modell. Med sine rosehager og små stier har området beholdt sin originale stemning.


Fant meg en liten ønskebrønn.


Hva er deres beste minne fra sommeren?

 

Translation: Throwback to a warm summer’s day in Kristiansand!

 

#sommer #vintage #tur #elv #otra #kristiansand #gimlegård #sommerferie #sommerfugl #sol #leppestift #oxfordheels #sunglasses #norway #curls #pinup #flower #garden #summer #iwanttogoback #imcold #throwback #2015 #hot #days

 

Noe som har blitt en viktig del av våre juletradisjoner er felling av vårt eget juletre. Vi har et eget opplegg og lager en koselig tur av det hele. Vi kjører til hytta som ligger ca en time utenfor Oslo. Vår lille røde stue er omgitt av tykk skog like ved et lite tjern. På sommeren ror vi over fra parkeringsplassen, men det er også mulig å gå på en sti langs vannet. Vanligvis legger vi opp robåten før vinteren kommer så denne turen ble vi derfor nødt til å ta beina fatt og gå rundt. I år der temperaturen har holdt seg godt under frysepunktet fryser tjernet til slik at man kan gå over, men på grunn av den milde temperaturen vi har hatt i det siste var det kun litt is rundt kanten av vannet.


Skogen rundt tjernet er en skikkelig norsk trollskog. Selv om det ligger et godt antall mer moderne hytter spredt rundt vannet har det meste av skogen fått beholde sin naturlige form. Man har funnet spor etter bosetninger rundt tjernet som stammer så langt tilbake som til den siste istid. Det er sånn ca 6000 år siden og det bidrar jo til at man setter ting i perspektiv.


Jeg tok noen bilder på veien til hytta. På grunn av tidspunktet på dagen ble de enda mer mystiske enn planlagt.


Selv om det var dårlig med snø var det mye pene farger å fange med kameraet.


En ensom og skjev utedo på stien til hytta. Den mest effektive låsemekanismen her i skogen er visst nok en liten gren.


De røde sløyfene er på plass.


På hytta har vi verken strøm eller innlagt vann, men det er nettopp slike ting som skaper den unike opplevelsen. Her er det mer enn nok med stearinlys og vann som vi henter i en naturlig kilde i skogen ovenfor hytta. Verdens beste vann!


Etter litt studering av mulighetene falt valget på treet som dere ser på bildet ovenfor. Vi har i tillegg sett på små trær som kan være potensielle juletrær noen år frem i tid. Det er morsomt å se hvor mye det vokser fra år til år. Nå er det bare å krysse fingrene for at treet vi endte opp med passer under taket.


Her står jeg klar for tre felling hvor vi brukte både sag og øks.


Så gjensto det bare å bære treet tilbake rundt vannet til bilen. Heldigvis hadde jeg noen sterke karer med som tok seg av den jobben. Jeg fikk oppdraget som fotograf på tilbakeveien.

Håper dette innlegget sprer litt juleglede for de som kanskje mangler det. Jeg føler som så mange andre at mangelen på snø ikke akkurat hjelper for å øke stemningen, men i dag skal treet settes opp og pyntes. Den prosessen sparer jeg til et senere innlegg. Håper dere har en god førjulstid!

 

Translation: Here’s a post about how we acquired our Christmas tree. Spreading some Christmas joy!!

#jul #tre #hytta #advent #stemming #juletrehogst #juletradisjon #tur #skog #norge #christmastree #nature #christmas #december #green #christmastime #candle #happy #holidays #vintagestyle

Her kommer et kort innlegg med mine favoritting!

Hår accessoirer


Hva jeg dekorerer håret mitt med pleier å variere litt fra årstid til årstid. Nå rundt juletider har jeg ofte røde sløyfer i forskjellige størrelser som jeg fester i håret med spenner. På sommeren går det ofte i blomster, både falske laget av stoff og noen ganger ekte som jeg plukker på min vei.

 Sko


Mine favorittsko kjøpte jeg på en tur til Stockholm i sommerferien. Skoene er laget av skinn med en solid hæl av tre. Disse sandalene passer til absolutt alt. Er de ikke skjønne?

Naglelakkfarge


Halvmåne manikyr helst med rød og hvit neglelakk. Denne looken var svært populær blant filmstjernene på 1930-tallet. Da lot man gjerne “halvmånen” være fri for neglelakk.

Strømpebukse


Nå for tiden går det jo mest i strømpebukser av ull og likende, men juleantrekket blir ikke helt det samme uten pene strømper til. Min personlig favoritt har søm detaljen som dere ser på bildet.

Blomst


Mange vil kanskje si det er litt kjedelig, men jeg er veldig glad i røde langstilkede roser. Som med mine favoritt sko passer roser til alle anledninger.

 Middagsrett


Løvehodekjøttboller i nuddelsuppe. Dette er en helt fantastisk kinesisk rett hentet fra en av mine kokebøker.  Her kombinerer man alt det beste fra det asiatiske kjøkken.

Favoritt årstid

 
Selv om alle årstider har sin sjarm er min klare favoritt sommeren!

 Godteri

 
Dette bildet er hentet fra forrige innlegg da jeg laget hjemmelagde karameller. Oppskriften og fremgangsmåten kan du se her: http://kajakulbraaten.blogg.no/1450123519_gammeldagse_fltekaram.html

 

Hvis noen ønsker steg for steg på noe av det dere har sett her, er det bare å legge igjen en kommentar. Hva er deres favorittsaker?

 

 Translation: List of some of my favorite things

#favoritt #sko #godteri #liste #karamell #vintage #rose #strømper #håroppsats #blomster #favoritethings

God formiddag! Håper dere alle har en fin adventstid. Selv har jeg litt vanskeligheter med å komme i julestemning i år. Dette skyldes nok at jeg fremdeles har en eksamen som det skal leses til. Her kommer det uansett en liten oppskrift på tradisjonelle karameller med ett hint av salt og vanilje. Denne godsaken passer ekstra fint til denne tiden av året og er en favoritt hos både store og små. De fleste ingrediensene du trenger til denne oppskriften er å finne i vanlige dagligvarebutikker, med unntak av glukose. Denne måtte jeg halve byen rundt for å finne! Vanligvis skal det være mulig å få tak i på helsekostbutikker, matbutikker med godt utvalg og hobbybutikker som Panduro. Jeg anbefaler også å skaffe et termometer, selv om man kan klare seg uten. Det er litt vanskelig å si nøyaktig hvor mange karameller man får av oppskriften da man selv kan velge størrelsen de deles opp i. Jeg fikk akkurat 100 stk i tillegg til to slikkepinner. Man kan selvsagt også halvere oppskriften. Det å lage karameller er krevende på flere måter, men resultatet er definitivt verdt innsatsen.

Det du trenger:
– 340 gr glukose
– 500 gr sukker
– 160 gr smør
– 4 dl matfløte
– En vaniljestang
– En klype havsalt

Er man ekstra glad i kombinasjonen av salt og søtt kan man strø ekstra salt over mot slutten av prosessen.


Slik gjør du:
Finn frem en liten kjele. Smelt smør og tilsett fløte og salt. Del vaniljestangen i to og lag snitt slik at frøene kommer ut i blandingen. Legg delene av vaniljestangen i kjelen. Kombiner innholdet over svak varme. Finne så frem den største kjelen du har. Jeg anbefaler å ha en høy kjele da oppskriften senere i prosessen krever høye temperaturer. Tilsett sukker og glukose i den store kjelen og smelt dette på høy varme til temperaturen når 170 grader. Ta så kjelen av varmen og tilsett fløteblandingen. Dette kan sprute en del så vær forsiktig.


Sett kjelen på platen igjen og rør blandingen godt. Senk varmen og rør så det ikke brenner seg i bunnen. Kok karamellblandingen til den er oppe på 123 grader. På dette steget kan du fjerne vaniljestangen. Hvis man ikke har tilgang til et termometer kan man bruke noe som heter kuleprøven. Dette er et lite knep for å finne ut om karamellen er ferdig. Tilsett en dråpe av blandingen i et glass med iskaldt vann. Hell så ut vannet slik at bare karamellen er igjen. Ta den opp og forsøk å forme den til en kule. Hvis du klarer det er blandingen ferdig.


Forbered en liten ildfast form. Min er omtrent ca. 32×22 cm. Dekk denne med bakepapir. Tilsett så karamellblandingen i formen. La den kjøle seg ned i 3-4 timer i romtemperatur. Før den stivner kan man strø over litt ekstra salt hvis man ønske det.


Når karamellen har stivnet er det tid for å dele den opp. Her kan man selv bestemme lengde og bredde. Jeg brukte både en skarp kniv og et pizzahjul for å dele opp karamellene. Mine ble ca. på lengde med det første leddet på min pekefinger. Passe store biter til en liten munnfull! For å holde karamellen som adskilte biter må de pakkes inn hver for seg. Her kan man velge blant annet bakepapir, cellofan osv. Karamellene kan så legges på glass eller i en boks. Oppbevar denne i romtemperatur.


For å pakke inn karamellene brukte jeg her mellomleggspapir som man bruker mellom brødskivene i matpakken. Fin størrelse i forhold til mine opp kuttede karameller. Plasser karamellen i midten av papiret. Rull den så inn og tvist hver ende av rullen. Ønsker man å lage slikkepinner/kjærligheter kan man bruke samme oppskrift. Det man gjør da er å kutte smalere strimler og simpelthen ruller de opp. Bruk så spesiallagde pinner eller avklipte tre spidd som jeg benyttet meg av.


Jeg valgte noen gammeldagse syltetøyglass som oppbevaring for mine karameller. Det er selvsagt ikke nødvendig å kjøpe nye glass da man kan bruke det man har. Stoffet på toppen klippet jeg til selv.  For å holde dette festet kan man bruke et bånd eller en strikk. Et slikt glass med karameller kan fungere som en fin julegave til de som har alt eller andre som det er vanskelig å kjøpe ting til. Håper det smaker!

Hva er deres favorittgodterier rundt juletider? Noen som kommer til å teste oppskriften?

 

 Translation: As a treat for friends, family and myself, I have made some sweet, delicious homemade caramels! These traditional sweets are perfect for the Christmas season. They also make a great gift for you to give to someone who have been good this year!

#maldonsalt #fløtekarameller #jul #kos #julegodt #hjemmelaget #karamell #jul2015 #adventstid #julegavetips #tasty #salty #christmaspreparations #homemade #caramel #christmas #loveit #sweets #glutenfree #yum

Luftige vanilje muffins fylt med karamell og dekorert med smørkrem. Bare tittelen kan gi vann i munnen. Kombinasjonen mellom søtt og salt gir som vanlig et meget velsmakende resultat. Jeg har gledet meg så til å dele denne oppskriften med dere. Hvis dere er på utkikk etter den perfekte cupcake kombinasjonen tror jeg dette er svaret! Denne oppskriften omhandler egentlig tre forskjellige elementer med hver sin oppskrift: Flytende karamell, muffins og smørkrem. For den utålmodige kan man selvsagt velge en raskere løsning, for eksempel ikke bake fra bunnen av og/eller kjøpe ferdig flytende karamell. Man kan selvsagt også lage karamell blandingen på forhånd.

Oppskriften på karamellsausen finne du her:http://kajakulbraaten.blogg.no/1445329853_flytende_karamell_sau.html

 

Glutenfri muffins oppskrift
Oppskriften gir ca. 10 muffins

– 3,5 dl glutenfritt mel (Jeg brukte 3 dl Toro glutenfri fin kakemiks og 0.5 dl. Jyttemel)
– En halv ts bakepulver
– En klype salt
– 6 ss usaltet smør ved romtemperatur
– 1 dl brunt sukker
– 0,5 dl lyst sukker
– 2 store egg
– En halv vaniljestang
– 1 dl melk

Smørkrem
– 100 gram smør
– 300 gram melis
– 3 ss fløte

– Havsalt og karamellsaus som dekoraksjon

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 175 grader. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle. Sett denne bollen til siden for nå. Med en kjøkkenmaskin miks sammen brunt sukker, lyst sukker og smør, tilsett så ett egg av gangen. Del vaniljestangen i to og bruk en kniv til å skrape ut frøene i den ene halvdelen. Tilsett dette i blandingen.

Ha så i melblandingen fra tidligere og melk annenhver gang. Ikke overmiks blandingen, men sørg for at alle klumper er borte. Plasser 10 muffinsformer på et brett og fordel røren i disse. Sett så baksten i ovnen i 20 minutter.

Når de er ferdig stekt, la kakene kjøles helt ned på en rist. Ha så karamellsausen i en pose med en rund sprøytetipp og fyll muffinsene med denne. Når muffinsene er “mettet” kjenner du et lite trykk. Da kan du fjerne posen og begynne på neste kake. Sette de fylte muffinsene til siden.

Neste steg er å forberede smørkremen. Begynn med å ta ut smøret fra kjøleskapet og la det ligge i romtemperatur. Pisk så smør og melis til det gir en jevn blanding. Tilsett så fløte litt etter litt. Pisk smørkremen til den blir luftig og lys.

For å dekorere muffinsene finn frem en kremsprøyte og sett på en stjernetipp. Fyll posen med smørkrem og sprøyt topper på muffinsene. Drypp litt karamellsaus over og sett muffinsene i kjøleskapet til de er klare for servering.

Før servering strø litt havsalt over.

Håper det smaker!

 

Translation: I baked some delicious salted caramel cupcakes, and just had to make a post about them. They are a great and sweet treat for any occasion. My recipe is gluten free, but is based on the recipe found on the site linked to below.

Oppskriften inspirert av: http://deliciouslyyum.com/

#saltedcaramelcupcake #yummy #cupcake #salt #sweet #buttercream #nam #muffin #hjemmelaget #karamell #glutenfri

Her kommer en oppskrift på flytende og salt karamellsaus. Den kan brukes på is eller i kaker som smakstilsetning. Denne gangen laget jeg sausen med den intensjonen å bruke den i muffins. Oppskriften på disse kommer på bloggen senere, så følg med! Til denne oppskriften anbefaler jeg å ha et sukkertermometer da man må være ganske presis med temperaturen underveis. Sleiven på bildet under har jeg kjøpt på Clas Ohlson.

Ingredienser:
2.5 dl sukker
5 ss usaltet smør
En klype salt
0,5 dl kremfløte

Slik gjør du:
Hell sukker i en kjele og smelt på middels varme. Rør hele tiden. Etter hvert vil sukkeret bli klumpete før det smelter til en lys brun farge. Fortsett å røre til alle klumpene er borte. Ha så i smøret og la det smelte, mens du rører det inn. Det er lurt å ha en ganske høy kjele for å unngå at det spruter for mye. Plasser så et termometer i blandingen og rør til temperaturen når 175 grader. Ta så kjelen av varmen og tilsett salt og fløte. Rør godt!

 

La sausen kjøles ned før du heller den på et glass eller boks. Blandingen kan holde seg i ca. to måneder i kjøleskapet i en lufttett beholder. Den kan selvsagt også fryses. Dette er en god ide til en julegave for den som har alt!  Håper det smaker!

 

Oppskriften inspirert av/ English version: http://deliciouslyyum.com/

#dessert #nam #karamellsaus #karamell #oppskrift #caramel #salt  #caramelsauce #yum #glutenfree #sweet #easy

Mange vil si at 50-tallet var sminkens gullalder. Hollywood stjernene ble inspirasjonskilde for unge jenter i tiden etter andre verdenskrig. Krigen hadde resultert i en mangel på kosmetikk og glamour, men dette kom tilbake for fullt i tiårene som fulgte. Noen av punktene som ofte gikk igjen var en heldekkende base av flytende foundations og pudder, en lys øyenskygge, markerte og naturlige bryn, i tillegg til leppestift i rosa og røde toner.

Etter ønske fra en leser har jeg nedenfor satt sammen en steg for steg fremgangsmåte på hvordan jeg legger min hverdagssminke. Jeg henter inspirasjon hovedsakelig fra 50- tallet, men også andre perioder i blant.


Uten sminke.. hjelp


Begynn alltid med et rent ansikt. Før jeg legger noe som helst sminke bruker jeg en lett fuktighetskrem gjerne med solfaktor for å beskytte huden. Så påfører jeg en primer som utgjør sminkens base. Neste steg er å legge på bb-krem, foundations eller liknende. Her påfører jeg bb-kremen med en sminkekost, men det går helt fint å påføre denne med fingrene. Hvis du føler at dette ikke dekker alt du ønsker å dekke kan du bruke en concealer.


Tid for pudder!


Denne gangen valgte jeg å bruke en hvit matt øyenskygge. Vanligvis påfører jeg hvit øyenskygge under brynet og i øyekroken, selv om jeg bruker en annen hovedfarge. Dette løfter brynet og åpner opp øynene.


Så fyller jeg inn brynene. Her bruker jeg kun en brun øyenskygge som er et par toner dypere enn min hårfarge. Jeg foretrekker tilnærmede naturlige bryn fremfor det som er trendy nå.


Neste steg er å tegne den senere så kjente “cat eye.” Som oftest bruker jeg en flytende eyeliner for best mulig presisjon. I motsetning til det folk ofte tror, ble ikke et slikt produkt brukt den gang. Kjendiser som Marilyn Monroe påførte en brun eller sort kajal blyant for å skape denne looken.


Så krøller jeg vippene og påfører maskara.


Neste steg er å påføre blush. Jeg pleier å bruke en dyp rosa farge.


Så påfører jeg min favoritt leppestift fra Besame.


Siste steg er selvsagt valgfritt, men i blant synes jeg det er gøy å tegne en skjønnhetsflekk på kinnet.

Her kommer et par bilder av det ferdige resultatet!

Hva synes dere? Noen som kommer til å gjenskape stilen?

Translation: This time I’ve written a step-by-step post about how I apply my make-up to get that 1950s look. I show you everything starting with the primer to the finishing touch with a red lipstick.

 

#sminke #hverdagssminke #klassisk #stegforsteg #50s #pinup #besamecosmetics #hair #makeuplook

Endelig er det tid for å dekorere til jul. Dette er en av mine favorittaktiviteter rundt denne høytiden. Selvsagt skal jeg også denne gangen gjøre min egen vri på ting og dere skal få være med. Tidligere denne uken gikk turen ut i skogen for å samle inn litt gratis materiale. Målet for turen var å finne en fin og stor gren, samt masse kongler i forskjellige størrelser. Nedenfor er en liten skisse jeg har laget for å visualisere mine planer. Jeg var hele tiden opptatt av å holde kostnadene nede for å vise at selv studenter og andre kan skape stemning til jul.


Bilder fra turen.

Det første prosjektet jeg startet med var min “julekrone”. Det er her kvisten/grenen kommer inn i bildet. Dette er en ting jeg har lært etter å ha arbeidet litt i blomsterbutikk. Man henger en gren i taket og dekorerer med det man ønsker. Dette kan egentlig passe til enhver anledning eller høytid. Vanligvis bruker man en såkalt Trollkvist/hassel, men for å unngå å kjøpe så mye nytt valgt jeg å finne meg en gren i skogen.

Hva jeg brukte:
Gren funnet i skogen
Sytråd (man kan også bruke tynn ståltråd eller fiskesnøre) + tråd til oppheng
Valgfri dekorasjon (jeg brukte julekuler, hjemmelagde snøkrystaller i papir og kongler)

 

 

 

 

 

Neste lille prosjekt er en konglegirlander. Denne gangen brukte jeg kun gratis ting eller saker jeg allerede hadde hjemme.

Hva jeg brukte:
Hvitmaling akryl
En tallerken til å ha malingen på
Kongler (selvplukket)
Grovt garn

Hvis man ønsker å bruke selvplukkede kongler må det litt forberedelse til. Det er nemlig en fordel å vaske og tørke konglene før bruk. Konglene kan spyles i dusjen eller skylles i vasken. Det neste jeg gjorde var å la konglene tørke på et håndkle over natten. Neste dag hadde jeg konglene i ovnen på 150 grader i 1-2 timer. “Steketiden” varierer etter størrelsen. Det er smart å passe godt på og ta ut de som ser ferdig ut. Dette grepet vil også åpne konglene, noe som gjør de mer dekorative.

 


Det tredje og siste prosjektet for denne gang er en adventsdekorasjon. Dette er nok den enkleste å gjenskape av de tre.

Hva jeg brukte:
Kongler (selvplukket)
Fire kubbelys
Et fat
Tall til å dekorere lys med (valgfritt)


Hva synes dere om disse løsningene? Noen som kommer til å gjenskape dem?

Translation: Here’s a post about how you can make your own Christmas decoration with simple things you can find out in the woods. Perfect for some simple, traditional decoration to give you that special Christmas feeling!

 

#studentliv #advent #jul #interiørinspirasjon #vinter #lys #diy #kongler #rustisk #nature #christmas #decoration #homemade #cheap