Om meg

Født og oppvokst som en skikkelig Oslo- jente befinner jeg meg nå bosatt på Sørlandet av alle steder, nærmere bestemt Kristiansand. Som en fulltids vintage entusiast er fortidens gjenstander og moter noe som fasinerer og opptar meg, dette vil også gjenspeiles i denne bloggen. Mine favorittperioder er hovedsakelig 40 og 50- tallet, men jeg eier også gjenstander fra andre perioder. Som enhver god husmor fra denne epoken elsker jeg også å bake og lage mat.

Pågrunn av mine spesielle interesser har jeg aldri helt funnet meg til rette hos mine jevnaldrende. Fremfor å reise ut en fredagskveld i korte skjørt velger jeg heller å ta på meg silkenattkjolen og sette meg foran peisen med en god bok og en kopp varm te. Føler meg i blant som en eldre dame fanget i en ung kropp.

Med min unike stil liker jeg å utfordre det generelle synet folk har med tanke på vintage og gjenbruk. Jeg liker å basere garderoben min på det som er historisk riktige og uvanelig, men samtidig tidløst. Jeg går sjelden utenfor døren uten røde lepper og høyhælte sko. Selvsagt kun iført kjoler eller skjørt. Det er ikke ofte man finner en ung jente som med glede vandrer timevis i høye sko mellom hyller med støvete skatter.

God lesning! Kaja

21 kommentarer

Siste innlegg