Forlatt

Categories Hverdag og fest

Det sies at det eneste som er permanent i verden er forandring. Det å lese historiske bøker er en måte å forstå tidens gang, men det finnes også monumenter i vår egen tid som kan fortelle om fortiden på sin egen måte. Noen av disse monumentene blir tatt godt vare på, mens andre er helt eller delvis forfalne. Disse er kanskje de mest interessante.

Her er et utvalg av bilder fra forlatte steder, som på en merkelig måte har sin egen sjarm. Under støvet, rotet og sprekkene ligger historier om folk som har levd, drømt eller arbeidet der. Hvis man ser ting gjennom slike briller blir steder og omgivelser forandret. Det er som en sirkel blir sluttet når naturen igjen tar over. Jeg har alltid vært fascinert av slike gamle forlatte bygg. De er vakre, men vekker allikevel en trist følelse. Det er akkurat som om de forsøker å reise seg opp igjen slik at de ikke forsvinner i landskapet for alltid.


Hva synes dere om bildene? Har dere noen gang vært på liknende steder?

Translation: I’ve always had a fascination for old places, especially places that have been abandoned. It’s kind of magical to see how nature just breaks everything apart eventually. Here are some pictures I’ve taken at places that have been left alone for quite some time. To me, these paces have a unique charm and mood.

#forlatt #hus #gammelt #historie #bunker #forfall #mystikk #abandoned #house #history #magic #scary #dark #mystery #broken #windows #creepy #abandonedplaces

7 kommentarer

7 thoughts on “Forlatt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *