Norgesferie dag 2!

Categories Hverdag og fest


Dag 1!

På den andre dagen av vår ferie våknet vi til regntunge skyer over Trondheim. Postens første bilde er fra spisesalen på hotellet der vi bodde. Bygget var tidligere et bakeri som en gang i tiden leverte brød til over 12.000 mennesker i området. Rommene på hotellet var opprinnelig boliger for bakeriets ansatte.


Etter frokost sjekket vi ut av hotellet. Før vi reiste videre fikk vi anledning til å bli litt mer kjent med byen. Første stopp var en brukt/antikk butikk som jeg allerede hadde gått forbi dagen før. Butikken var kjempestor og hadde mye morsomt å se på, men det ble ingen innkjøpt denne gangen på grunn av stive priser.


Neste stopp var Nidarosdomen. Dette er jo et bygg de fleste nordmenn kjenner igjen. Enten de har sett det på et foto eller på tv, men det å se dette byggverket i virkeligheten var noe helt annet. Hele området rundt domen var også svært stemningsfullt og gjennomført. Det var flere boder hvor man kunne kjøpe alt fra tre sverd til smykker. Det eneste jeg synes var litt trist var det at man ikke fikk lov til å ta bilder på innsiden av bygget.


Reisens første ferjetur!


Dagens andre severdighet var et stopp langs Atlanterhavsveien. Helt bak i bilde kan dere så vidt se en av de mange broene som til sammen danner denne kjente veistrekningen.


Etter mange timer i bil var vi fremme ved hotellet i Molde. Fra hotellet har man utsikt utover hele Romsdalsfjorden. Da vi våknet kunne vi titte ned på en stim av små fisker som lekte seg i vannoverflaten. Øyeblikk som dette forsøkte jeg å fange på film. Denne kommer i neste og siste post om turen.

Short translation: A trip through Norway, day 2!

##norge #trondheim #by #turist #norgesferie #norgestur #turistiegetland #reise #molde #hotellseilet #nidarosdomen #mittnorge #hav #fjord #visitnorway #beautifuldestinations #mountainview #adventure #nature #natureperfection

4 kommentarer

4 thoughts on “Norgesferie dag 2!

  1. Kult at dere bodde der de ansatte på bakeriet en gang bodde 😀
    Og Nidarosdommen har jeg selv vært inni. Veldig flott ^^
    Kjekt med utsikt over hele fjorden da (:
    Ser frem til siste post!

  2. Henriette Celin: Ja, det føltes ganske spesielt å bo et slikt sted. Vi var heldige med hotellene på denne turen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *