Italia, hatter og sand mellom tærne!

Categories Hverdag og fest


Her kommer endelig bildene fra Italia! Dette synet møtte oss da vi etter en nokså lang flytur + en kort biltur i leiebil var fremme ved leiligheten som skulle være vårt hjem for den kommende uken.


“Insalata caprese” på bildet ovenfor er en enkel italiensk salat som består av fersk mozzarella, tomater og basilikum. Veldig god og selvfølgelig naturlig fri for gluten. Nam nam!


Den italienske øya vi besøkte er nok mest kjent for sine hvite strender og krystallklart vann. Det resulterer selvsagt i mange fine bilder og motiver.


Den store stråhatten som jeg har designet selv måtte selvsagt med. Her er blogg posten om hvordan jeg dekorerte den for dere som er interessert.


Som den lille kreative sjelen jeg er blir det alltid tid for leting etter gratis materialer i naturen. Denne gangen kom jeg hjem med masse små og fine skjell i forskjellige former.


Nedenfor leiligheten vår var det noen morsomme små hytter som var tilknyttet et hotell ved stranden. Alle disse husene var ganske små og helt runde i formen.


Noe som de har nok av i sydlige strøk er blomster og andre fargerike vekster. Ble mange bilder av slike i alle mulige farger. Synes forresten at denne båten var fantastisk morsom!


Nabolaget.


Dette er en strand med navn “Spiaggia Bianca”, som på norsk oversettes til “den hvite stranden.” Lett å se hvorfor den har fått nettopp dette navnet.


En butikk med flere hatter enn jeg noen gang har sett! Helt fra tak til gulv var det stabler med forskjellige typer hodeplagg både for kvinner og menn.


En koselig liten kafe/butikk vi gikk forbi.


Det ble mest sol og bading på oss denne uken, men vi var også innom et arkeologisk museum hvor de blant annet hadde rester etter store årer som hørte til skipet dere ser på bildet. Disse eksemplarene var visst de eldste som noen gang er funnet i så god stand.

Hvor har dere vært på ferie?

Short translation: Pictures from our trip to Italy!

#ferie #italia #syden #sol #bade #sandstrand #solnedgang #blomster #mat #natur #sommer #summer #italy #sea #holiday #good #green #sunset #foodporn #sunshine #flowers #love #style

7 kommentarer

7 thoughts on “Italia, hatter og sand mellom tærne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *