God påske! / Happy Easter!

Categories DIY

Her kommer en liten påskepost fra meg med ønske om en god påskeferie. Håper alt er bra med deg og alle de rundt deg. På bildene i dette innlegget har jeg pyntet bakgrunnen med litt hjemmelaget påskepynt. De ulike eggene er laget av kartong i forskjellige farger. Endelig fikk jeg bruk for arkene i oransje og gult. Disse var med i tidligere kjøpte pakker med mangefarget kartong. Likevel var det først nå at jeg fant et passende prosjekt.

I just wanted to write a little post to wish everyone a Happy Easter. I hope you and those around you are well. For this photo series I’ve decorated the background with some homemade Easter decorations. The eggs are made from a thin cardboard. I finally found a great use for the sheets of yellow and orange paper, I had laying around.

Grunnet til at jeg laget alle disse eggene var for å glede de andre naboene i blokka. Midt på dagen snek jeg meg ned for å pynte vårt felles inngangsparti. I tillegg fikk alle hvert sitt lille egg på dørmatta. På eggene skrev jeg en liten oppmuntrende påskehilsen. Et slikt fargesprakende og morsomt prosjekt passer ekstra fint i år, synes jeg.

My main reason for making these eggs was to spread some joy to those around me. After my photoshoot I used them to decorate the main entrance in our apartment building.

Har dere pyntet til påske?

Have you decorated for Easter yet?

4 kommentarer

4 thoughts on “God påske! / Happy Easter!

  1. Fantastisk hvor kreativ du er. Heldige er naboene som får et påskeegg og pyntet oppgang. Ha en riktig god påske.

  2. Superkoselig å møte påskepynten med omtenksom personlig hilsen på dørmatten og så komme ned og se eggpynten på vinduene ved siden av inngangsdøren. Kaja du er et overskuddsmenneske-tusen tusen takk🐣🐥❤️GOD PÅSKE☀️🐥😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *